Een dag individuele therapie

Terug naar jezelf…

Dagformule individuele therapie: 4 uur individuele psychotherapie, één dag.

We werken aan door jou meegebrachte thema’s en vragen. In de therapeutische gesprekken gaat veel aandacht naar communicatie, familie-invloeden, onverwerkte trauma’s en innerlijk-kind-werk. Ik werk met opstellingen, visualisaties, oefeningen en rituelen. Na afloop krijg je één of meerdere thuisopdrachten mee.

Een dagformule therapie is geheel privé : enkel de therapeut en jij zijn aanwezig.

Waarom kiezen voor een dagformule?

Een dagformule geeft je de gelegenheid om uitgebreid en ongestoord stil te staan bij jezelf en snel vooruitgang te boeken.

Een rustige omgeving en intensieve therapeutische gesprekken helpen om innerlijk rust te vinden, alles op een rijtje te zetten en zo persoonlijke moeilijkheden het hoofd te bieden.

Er is genoeg tijd om verschillende belangrijke thema’s uit je leven te bekijken, en de onderlinge samenhang van die thema’s duidelijk in kaart te brengen.

Een volledige dag therapie is een intense emotionele ervaring, waaruit vaak nieuwe inzichten ontspruiten, die je leven een nieuw elan kunnen geven.

Praktisch

Dagformule individuele therapie: 400€

– aankomst vanaf 9:30

– 4h therapie, van 10:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 16:00

– koffie, thee en lunch

– Toeslag zon -en feestdagen: 50€

Annuleringskosten

Tot 1 maand voor de geplande datum: 100€ voor een individuele dagformule, daarna wordt de totale kostprijs in rekening gebracht.

Meer info?

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie, of om in overleg een datum vast te leggen.